NO.4
THE AFRICAN LUXURY MAGAZINE
Spring/Summer 2020

Aan de oostkust van Kenia, op slechts anderhalf uur rijden van Mombassa, ligt Diani Beach, dat wordt beschouwd als de mooiste kust van Kenia. Hier zijn nog steeds plekken te vinden waar je een hele middag langs de branding kunt lopen en nauwelijks andere mensen tegenkomt. Het koraalrif voor de kust zorgt voor een kalme branding dus kun je hier naar hartenlust in zee zwemmen, snorkelen en pootjebaden. Op slechts 15 minuten rijden van de Alfajiri Villa’s ligt de Ukunda Airstrip met dagelijkse vluchten naar Nairobi Wilson Airport, de Masai Mara en het Samburu National Park. Alfajiri’s heeft 3 villa’s: de Cliff Villa, de Garden Villa en de Beach Villa en ze zijn allemaal even mooi.

De Alfajiri-collectie

De Cliff Villa ligt boven op een rots, uitkijkend over het strand en de zee en is geschikt voor 10 gasten. Het heeft 4 slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft aan 3 kanten een onbelemmerd uitzicht over zee en moet echt gezien worden als de beste en meest romantische kamer ter wereld. De villa is, net als overigens de andere villa’s, licht en zeer smaakvol ingericht. De Garden Villa heeft 4 slaapkamers en is ook geschikt voor maximaal 10 personen. Deze villa ligt in de tuin temidden van een oase aan groen. Vanaf de veranda loop je over het perfect gemaaide gras naar je eigen privé strand. De Beach Villa is kleiner dan de andere villa’s en heeft maar 3 slaapkamers. De villa ligt uiteraard op het strand en heeft een onbelemmerd uitzicht over zee.  Alle villa’s bieden een maximum aan privacy.

Activiteiten

Op en rond Alfajiri is genoeg te doen, maar voor wie even geen zin heeft in watersport of nietsdoen naast het zwembad (elke villa heeft er een), is er op 2 minuten afstand één van de beste Golfclubs van Afrika, de Diani Beach Masters. Er staat de hele dag een auto met chauffeur voor je klaar voor tripjes en uitstapjes in de omgeving.

Omdat de eigenaren van Alfaljiri’s van Italiaanse komaf zijn, zijn de maaltijden om van te dromen. En er ligt een mooie collectie Zuid Afrikaanse en Italiaanse wijnen op je te wachten. De staff spreekt Engels, Frans en Italiaans. Snorkelen, zwemmen, alle maaltijden en drankjes zijn inclusief, als ook het gebruik van de auto. Niet inbegrepen zijn: duiken, kitesurfen, zeevissen, excursies naar het Kisite Marine National Park en safari’s naar de nabijgelegen Shimba Hills of het Tsavo East National Park, Quad biketours en golfen.

Villa huren in Afrika

Bel ons op 085 4010448 of vul onderstaande aanvraag in.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.