NO.4
THE AFRICAN LUXURY MAGAZINE
Spring/Summer 2020

De enige privé villa in De Hoop Nature Reserve

De enige privé villa in het prachtige De Hoop Nature Reserve en speciaal gebouwd en ingericht met in het achterhoofd wat families of kleinere groepen nodig hebben, dát is het Ocean House. Het is de jongste loot aan de zeer uitgebreide Morukuru familie, waar onder andere ook Athol Place in Johannesburg en het Morukuru Resort, met verschillende villa’s, in het Madikwe Game Reserve toe behoren.

Het Ocean House heeft 4 slaapkamers en elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Alle kamers zijn licht en modern ingericht en het huis is van alle gemakken voorzien. Vanuit elke ruimte heb je een prachtig uitzicht op de oceaan. En als je het geluk hebt in de periode vanaf medio juli tot november hier te  logeren, dan kijk je vanuit je luie stoel recht in de kraamkamer van de Southern Right walvissen, die in deze periode naar de ondiepere wateren aan de kust van Overberg komen om te kalveren. Voor whale-watching hoef je hier dus niet de zee op.

Geen schema’s en geen verplichtingen!

Zoals in alle accommodaties van Morukuru geldt ook hier het Morukuru Freedom Concept: geen schema’s en geen verplichtingen! Doe precies waar je zin in hebt op een tijd dat je daar zin in hebt. De staf, die er gewoon bij hoort, zal het een groot plezier vinden om het jou en de rest van het reisgezelschap naar de zin te maken. Je eigen privé-chef maakt de lekkerste hapjes klaar en je persoonlijke butler gooit nog een blokje op het vuur terwijl je geniet van elkaar, het uitzicht en de nederig makende sterrenhemel. Aan tafel!

Villa huren in Afrika

Bel ons op 085 4010448 of vul onderstaande aanvraag in.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.