NO.4
THE AFRICAN LUXURY MAGAZINE
Spring/Summer 2020

Nu was Ellerman House al ons meest favoriete luxe hotel in Kaapstad, maar het wordt steeds aantrekkelijker daar. Sinds kort heeft men namelijk 2 riante villa’s toegevoegd aan de collectie. De villa’s liggen verscholen in de prachtige tuin van Ellerman House en zijn een absolute aanrader voor wie wat langer in de buurt van Kaapstad wil blijven. Dezelfde luxe en hartverwarmende service als in het hotel, maar dan in de volledige privacy van je eigen, tijdelijke onderkomen. En met veel gevoel voor pragmatiek heeft men ze ‘Villa One’ en ‘Villa Two’ genoemd.

Villa One

Een vriendelijk kabbelend watertje verwelkomt je als je naar de voordeur loopt van het gebouw waar de Ellerman House Spa is gevestigd. Op de bovenste twee verdiepingen is Villa One gehuisvest, die met een lift (of via de trap) te bereiken is. Villa One heeft een ruime zitkamer, een TV- en entertainment-lounge, een eetkamer en een perfecte keuken. Op de bovenste verdieping zijn 3 grote slaapkamers met eigen badkamer, maar deze villa kan eventueel uitgebreid worden met 2 extra slaapkamers, die zich bij de Spa bevinden. De villa is zeer ruim en er is heel veel zorg besteed aan de inrichting. Er is een privézwembad maar de gasten kunnen ook gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel, zoals de Wine Cellar, de Art Gallery en de Spa. Wat niet onvermeld kan blijven is het oogverblindende en onovertroffen vrije uitzicht over de Atlantische Oceaan.

 

Villa Two

Ook Villa Two heeft een aantal comfortabele ruimten en heeft 3 slaapkamers. Vanwege de inrichting en de lay-out van de villa mogen hier alleen kinderen vanaf 14 jaar logeren. Als je een villa huurt heb je de beschikking over een een eigen staf, waaronder een chef die de hele dag beschikbaar is om je de lekkerste gerechten voor te schotelen. Er is genoeg te doen en te beleven in en rondom het Ellerman House, maar de locatie is ook uitstekend om het gebied rondom Kaapstad en de Kaapse Wijnlanden te bezoeken. En dan ’s avonds weer lekker ‘naar huis’. Nog een slaapmutsje op het terras en dan lekker slapen.

Villa huren in Afrika

Bel ons op 085 4010448 of vul onderstaande aanvraag in.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.