NO.4
THE AFRICAN LUXURY MAGAZINE
Spring/Summer 2020

Een avontuur in je eigen tempo en met je eigen camper, compleet met chauffeur en gids en –zelfs- een nanny, als dat nodig is! Dat is een heel nieuwe manier van reizen en een zeer persoonlijke manier om De Kaap te ontdekken.

Surflessen van Nikita Robb

De camper heeft alles aan boord en op het dak om ieder moment van je ontdekkingsreis om te zetten in een sportief avontuurSurfboards, bodyboards, mountainbikes en alles om je te behoeden voor ongelukjes. Er is een kleine keuken aan ‘boord’, en een koelkast vol met heerlijke hapjes en drankjes voor onderweg. Er is een aantal programmasuggesties, maar het programma kan geheel naar je eigen wens worden ingericht. De gids komt je ophalen bij je hotel en in samenspraak bespreek je dan hoe de dag kan worden ingevuld. Hiken op de Tafelberg, daarna mountainbiken door de wijngaarden van Franschhoek, kayakken tussen de walvissen in Walker Baai of surflessen van Nikita Robb. Nikita Robb? Zij is viervoudig opeenvolgend nationaal kampioene van Zuid Afrika. Je zegt het maar. EsCape and Explore is een dagje weg onder superenthousiaste en zeer deskundige begeleiding en ’s avonds weer veilig in je hotel. Een aanrader!

Coming soon: rondreizen in een nostalgisch VW busje, in Afrika vooral bekend als “Ice cream Van”. We kunnen niet wachten om het te zien en te beleven.

Bekijk ook: Grandioze Safari rondreis langs de Kaap & Kalahari

Samen op safari, met of zonder kinderen, maar wel malariavrij? Deze 12-daagse reis begint in Johannesburg waarna je doorreist naar de weelderige wildernis van het Tswalu Kalahari Private Game Reserve, het grootste en misschien wel het mooiste privé-reservaat van Zuid Afrika. Tot slot naar Kaapstad met de iconische Tafelberg, het bruisende V&A Waterfront en Robbeneiland.

Highlights: Johannesburg, Kalahari Privé Natuurreservaat, Kaapstad en meer
Prijs v.a.: € 6.925,- p.p.

BEKIJK REIS