NO.4
THE AFRICAN LUXURY MAGAZINE
Spring/Summer 2020

Windhoek is het centrum van het mysterieuze Namibië en het perfecte startpunt voor een rondreis door het land. Je vindt er bouwstijlen met Afrikaanse en Europese invloeden. Daarnaast is er een grote diversiteit aan natuur, met zowel zandduinen als hoge bergen.

Alle elementen in één land

Windhoek ligt in Centraal-Namibië, dat grotendeels wordt gevormd door een hoger gelegen plateau met bergen, ravijnen, graslanden en savannes. Rondom de stad vind je nog authentieke boerenbedrijven met vee en jachtfarms. Etosha is een van de grootste natuurparken van Zuidelijk Afrika. Kijk hier je ogen uit met ontelbare wildsoorten, zoals leeuwen en olifanten, maar ook zeldzame luipaarden of zwarte neushoorns. De enorme Etosha Pan (een zoutpan) mag je zeker niet missen: aan de rand van de zoutvlakte verzamelen zich in de wintermaanden verschillende vogels en wilde dieren. In Namibië ligt de woestijn die als oudste op aarde wordt gezien: de Namib woestijn. Hier vind je de Sossusvlei, de Deadvlei en de granieten eilandberg Spitzkoppe. Aan de kust bij Cape Cross spot je wilde zeehonden.

Reisinformatie naar Windhoek

KLM vliegt drie keer per week naar Windhoek, met een korte tussenstop op Luanda in Angola.

  • Heenvlucht: dinsdag, vrijdag, zondag
  • Retourvlucht: maandag, woensdag, zaterdag

Economy Comfort
Meer ruimte én eerder van boord

Meer beenruimte, een stoelleuning die verder naar achteren kan én als eerste het vliegtuig verlaten? Kies voor Economy Comfort en arriveer nog uitgeruster op je bestemming – of je nu zaken doet of vakantie gaat vieren.

Extra ontspannen vliegen

Iets meer ruimte in het vliegtuig is wel zo prettig, vooral voor reizigers die graag slapen aan boord en voor zakenreizigers die de tijd gebruiken om te werken. Speciaal voor hen is er de Economy Comfort-zone, waar je extra beenruimte (tot 84 cm ipv 78 cm) hebt én een rugleuning die tot twee keer verder naar achteren kan. En omdat je in de voorste rijen van de Economy Class zit, kun je na de landing sneller van boord. Een uitkomst voor reizigers zonder visum en weinig tijd.

Bekijk ook: Natuurrondreis met gids in klein gezelschap

Samen met de allerbeste gids verken je de betoverende schoonheid van Namibië. Deze groepsreis heeft een gegarandeerd vertrek bij 2 personen en maximaal 7 personen per reis. Een rondreis vol unieke tegenstellingen; aanschouw de rode zandduinen uit de Sossusvlei, ervaar de koelte van de Atlantische oceaan, de stilte en zeldzame schoonheid van de Damaraland en het wildlife van Etosha en Okonjima.

Highlights: De beste natuurgidsen, Sossusvlei, Swakopmund, Damaraland, Ethosa, Africat Foundation en meer
Prijs v.a.: € 4.575,- p.p.

BEKIJK REIS